Coaching

Hvad er coaching?

Coaching er et fantastisk redskab til komme ind til kernen af, hvem du er. Helt konkret er coaching et effektivt kommunikationsredskab baseret på spørgsmål, som kan hjælpe dig med at finde frem til de svar, der gemmer sig dybest inde.

Coaching er fremadrettet og holder fokus på, hvordan du kommer fra hvor du er nu, til der hvor du gerne vil hen i livet. På den måde hjælper coaching dig på vejen mod det liv, du går og drømmer om.

Coaching handler ikke om, at man skal ændre hele sit ydre liv, hvilket mange fejlagtigt tror. Det handler om, at lytte til den indre stemme og begynde at handle ud fra den. På den måde kommer man ind til kernen af sig selv, og det kan blive til sand magi. Nogle gange er det store forandringer, der skal til, andre gange handler det om at stå fast. Coaching kan også hjælpe dig til at acceptere hvordan tingene er, hvilket kan give dig ro og balance.

Kort fortalt er et møde med coachingen en fantastisk mulighed for at finde frem til din egen kerne og tage første skridt på vej mod mere balance, glæde og eventyr.

 

Hvorfor vælge coaching?

På vej imod dit mål, er der oftest alle mulige forhindringer, som ligger i din underbevidsthed og spænder ben for dig. Populært siger man, at alle ens forhindringer er inde i dit hoved. Vi har en masse forudtagede forestillinger og overbevisninger - også kaldet Blue prints - der styrer vores handlinger og tanker. De er sjældent lig med virkeligheden, og netop derfor kan de skabe store forhindringer for dig.

Coaching kan hjælpe dig med at få belyst dine mentale forhindringer og hjælpe dig med at overkomme dem. Coaching hjælper dig dermed med at se tingene fra en ny vinkel og se dig selv i et nyt perspektiv. Netop på grund af denne tilgang er coaching et utroligt effektivt redskab til at opnå store positive forandringer. Vejen hen til målet er ikke altid nem, men jeg lover dig, at det bliver det hele værd.

 

Hvad kan coaching hjælpe med?

Coaching kan hjælpe med rigtig mange udfordringer i hverdagen. Det kan både være helt konkrete mål, som f.eks. at du gerne vil åbne din egen butik eller tabe dig 10 kilo. Det kan dog lige så godt være, at du ønsker at føle dig mere fri, balanceret eller spontan. Jeg arbejder særligt med at tænde gnisten for dig, der gerne vil gøre hverdagene til de mest fantastiske dage.

Jeg kan blandt andet hjælpe dig, hvis du vil:

 • ... handle på dine drømme
 • ... føle mere glæde og overskud
 • ... forbedre og skabe mere nærvær i dine relationer
 • ... mærke livets susen for alvor, i stedet for konstant blot at "overleve".
 • ... være bedre til at udtrykke dine behov og sætte grænser
 • ... leve sundere og mere i balance
 • ... have mere energi til at gøre de ting, du elsker
 • ... skabe mere mening og nærvær i hverdagen
 • ... opbygge din selvtillid og dit selvværd
 • ... have bedre balance mellem arbejds- og familieliv
 • ... tage din plads i verden
 • ... kunne nyde solnedgangen og dufte til roserne med fuld tilstedeværelse

 

Hvad er coaching ikke?

Coaching er ikke en terapiform, og kan på ingen måde stå i stedet for psykologisk behandling. Det betyder, at har du større traumer, svære psykiske udfordringer eller lidelser, så er coaching ikke den rigtige løsning for dig. Coaching kan sagtens anvendes, hvis du føler dig lettere stresset, trist eller angst, men det er altså ikke en terapiform for behandling af deciderede psykiske lidelser.

Coaching er et fremadrettet værktøj, der tager udgangspunkt i hvor, du er lige nu. Hvor terapi ofte dykker ned i fortiden for at forstå og arbejde med den, så er coaching målrettet flow og fremdrift. Jeg kan sagtens dykke ned i fortiden for at forstå tidligere handlemønstre eller komme overens med fortiden, men der er hele tiden fokus på, hvor vi skal hen. Hvor er det du gerne vil være - fysisk eller mentalt - og hvordan kommer du derhen. Det er hvad coaching meget kort fortalt handler om.

 

Holistisk coaching

Jeg tror på, at den holistiske tilgang til tingene er den eneste rigtige. I min uddannelse har der været fokus på kroppen og samspillet mellem krop og sind. Det er der også i min coaching-tilgang. Det kan fremkomme på forskellige måder. Når vi vil ændre noget i vores liv, hvad enten det er store konkrete ændringer eller ændringer i vores måde at tænke på, så har vores krop en stor betydning.

Vores krop indeholder alle følelserne. Når vi er kede af det får vi måske ondt i maven. Når vi er bekymrede får vi måske ondt i hovedet. Derfor spørger jeg altid meget indtil, hvordan du har det i kroppen, så det er nemmere at komme ind til kernen af dine udfordringer. Hvis vi er i samme rum enten til 1:1 samtaler eller workshop laver jeg gerne vejrtrækningsøvelser eller andre lette fysiske øvelser for at få kroppen til at hjælpe os til at komme i kontakt med os selv og vores inderste ønsker og værdier.

 

Vil du opleve mere magi i hverdagen?

Kontakt mig i dag og book en tid!