Priser og praktik

Priser

1 session: 750 DKK (inkl. moms)
Èn session kan give dig klarhed over, hvor du står i dit liv, og hvor der skal handles.
En enkelt coaching session kan give dig masser af inspiration og ting at tænke over, som kan give ny energi til din hverdag.

3 sessioner: 1750 DKK (inkl. moms)
Vil du virkelig ændre noget i din hverdag, så anbefaler jeg, at du vælger 3 sessioner. Her har vi tid til at dykke ned i din problemstilling og følge op på den over en længere periode. Du bestemmer hvor lang tid, der skal gå mellem dine sessioner. Når du vælger 3 sessioner på én gang, sparer du 500 DKK i forhold til at købe 3 enkelte sessioner.

Praktisk

Mine coachingsessioner foregår i øjeblikket over Skype eller telefon og varer 55 minutter. Jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt, og sessionen går i gang. Meget simpelt og ligetil.

Fordelene ved at coache på denne måde er, at det er nemmere for dig at passe coachingen ind i din hverdag, når du ikke er bundet af at skulle være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Derudover så kan det være nemmere at slappe af, når du er i dine vante omgivelser. Det kan tilmed gøre processen mere simpel, når der blot er en stemme at forholde sig til fremfor et væld af indtryk.

Betaling af coachingsessionerne foregå simpelt via mobilepay umiddelbart efter sessionen.

Kan du ikke vente med at komme i gang?