Priser og praktik

Priser

1 session: 750 DKK (inkl. moms)
Èn session kan give dig klarhed over, hvor du står i dit liv, og hvor der skal handles.
En enkelt coaching session kan give dig masser af inspiration og ting at tænke over, som kan give ny energi til din hverdag.

3 sessioner: 1750 DKK (inkl. moms)
Vil du virkelig ændre noget i din hverdag, så anbefaler jeg, at du vælger 3 sessioner. Her har vi tid til at dykke ned i din problemstilling og følge op på den over en længere periode. Du bestemmer hvor lang tid, der skal gå mellem dine sessioner. Når du vælger 3 sessioner på én gang, sparer du 500 DKK i forhold til at købe 3 enkelte sessioner.

TILBUD I AUGUST & SEPTEMBER 2017
Hvis du booker din sessions inden udgangen af September, så får du introduktionsrabat.
1 session: 400 DKK (normalpris 750 - spar 250 DKK)
3 sessions: 1100 DKK (normalpris 1750 - spar 650 DKK)


Praktisk

En coaching session varer 55 minutter, hvor der er fokus på dig og dine drømme.

Mine coachingsessioner kan foregå på 3 måder:

Via telefon/skype:

Fordelene ved at coache på denne måde er, at det er nemmere for dig at passe coachingen ind i din hverdag, når du ikke er bundet af at skulle være et bestemt sted på et bestemt tidspunkt. Derudover så kan det være nemmere at slappe af, når du er i dine vante omgivelser. Det kan tilmed gøre processen mere simpel, når der blot er en stemme at forholde sig til fremfor et væld af indtryk.

I naturen

Hvis du bor i Ebeltoft kan vi mødes i naturen og gå, mens vi har vores session. Fordelen ved denne form for coaching er, at naturen og bevægelsen kan gøre det nemmere at komme i kontakt med dig selv.

I dit hjem

Hvis du bor i Ebeltoft, kan jeg også komme hjem til dig. Her er du i vante rammer og kan føle dig godt tilpas.

Betaling

Betaling af coachingsessionerne foregå simpelt via mobilepay eller kontant umiddelbart efter sessionen. Hvis du køber 3 sessioner med rabat, skal de betales efter første session.

Kan du ikke vente med at komme i gang?