Hæng ud med mig her
1:1 sparring - Laura Nicolaisen
20134
page-template-default,page,page-id-20134,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

1:1 sparring

Er du 100 % tilfreds med din økonomiske situation? Nej vel? Det er de færreste, der kan sige det. Derfor findes der også en milliard bøger om, hvordan du tjener flere penge og hvordan du sparer bedre op og investerer. Det er også altsammen meget godt, men hvis du har et anstrengt forhold til penge og altid blot ønsker mere, så er det en skrue uden ende. Du bliver, for at skære det ud i tykt bølgepap, aldrig tilfreds.

 

For at du kan blive tilfreds med din økonomiske situation, skal du altså ikke nødvendigvis tjene flere penge. Du skal derimod komme de bagvedliggende pengemonstre til livs, som ligger og dræner dig for økonomisk energi. Når du har styr på dem, så kan du altid tjene nogle penge oveni, hvis du stadig synes, det er nødvendigt.

 

1:1-sparring hvor du får private sessioner med fokus på at skabe et sundt forhold til penge, er den mest direkte vej til et boblende dejligt økonomisk liv, hvor tid, energi og værdi går op i en højere enhed.

For dig der....

føler at pengene forsvinder mellem hænderne på dig!

vil have et mere naturligt forhold til penge

skubber dine drømme til side, fordi du ``ikke har råd``.

ønsker at bruge de resourcer du har på allerbedste måde.

ikke vil lade dit humør styrer af din økonomi

 • Sæt et mål

  Jeg hjælper dig med at finde frem til, hvad målet for dit forløb skal være. Måske du vil have et mere afslappet forhold til penge eller måske drømmer du om et helt konkret økonomisk mål.

 • Få indblik i dit penge-mindset

  Vi har allesammen nogle bagvedliggende overbevisninger om penge, der ligger og forstyrrer os på vej mod målet. Få indblik i dit penge-mindset og sæt dig selv fri!

 • Få overblik

  Du er allerede fyldt med resourcer i forhold til at kunne nå dit mål. Vi får dem helt frem, så du kan se, alt det du indeholder, som skal støtte dig mod et frit og stærkt forhold til penge.

 • På vej mod en ny frihed

  Vi lægger en plan for, hvordan du skal fortsætte, så du kan komme helt i mål. Du får værktøjer til at se konkret på din økonomi og blive ved med at forbedre forholdet til dine penge.

Det praktiske omkring 1:1-sparring

Lad mig nu være ærlig…. at ændre sit forhold til penge er ikke noget, der sker overnight. Derfor tilbyder jeg heller ikke enkeltsessioner. Er du seriøs omkring dine mål og vil du virkelig gerne slå dine pengemonstre ihjel én gang for alle, så kræver et det forløb af flere sessioner med opgaver fra gang til gang.

 

Derfor består mine personlige 1:1-sparringsforløb af minimum 4 sessioner, der foregår på telefon/skype og varer 55 minutter.

 

Imellem hver session vil du få nogle øvelser, som du skal arbejde på indtil vi snakker sammen igen. Jeg anbefaler, at der går 10-14 dage mellem hver session.

 

Prisen for forløbet er: 5000 kroner inkl. moms.

 

Det får du:

 

4 private sessioner á 55 minutter med fokus på dig og dine mål

 

Øvelser mellem hver session

 

Mulighed for at få skriftligt svar på spørgsmål imellem hver session.

Klik her for at kontakte mig om din første session