1:1 forløb hos mig

Vil du lære at se dine kompetencer i et nyt lys, og finde frem til den bedste måde at bruge dem på uden at gå ned med stress? Så kan et forløb med mig være en mulighed.

Sammen kigger vi på din livssituation og sætter er mål for, hvor du gerne vil hen. Vi kigger på dine kompetencer, og hvordan du bedst muligt får dem i spil både i din nuværende situation og i fremtiden. Vi arbejder med mening i arbejdslivet og finder frem til, hvad der giver mening for dig. Vi sætter også din karriere i forhold til resten af dit liv, og finder frem til en måde, hvorpå der er balance i det hele.

Jeg tilbyder ikke quick-fixes og hurtige løsninger på dine problemer. Det er en længere proces, der kræver tid og opmærksomhed. Derfor strækker mine 1:1 forløb sig over 6 uger, hvor vi løbende har kontakt, så vi kan få dig på rette vej igen.

På de 6 uger har vi 3 coaching-samtaler a cirka 1 time som vi afholder over skype. Du kan altså befinde dig lige præcis hvor du vil i verden. Imellem sessionerne vil du få opgaver, der er tilpasset dig og din specifikke situation. Du vil få løbende skriftlig feedback og mulighed for at stille spørgsmål via e-mail. Jeg er der til at hjælpe dig igennem processen. Det er med andre ord et helt unikt forløb sammensat specielt til dig.

Prisen for et sådant forløb: 4500 inkl. moms

Det er vigtigt for mig, at vi er et godt match og har god kemi, ellers kan det være svært virkelig at skabe en forandring. Derfor kan du booke en 15 minutters gratis introduktions-samtale, hvor vi får chancen for at lære hinanden at kende. Tænker du, at et forløb hos mig er lige noget for dig, så sætter vi den første session op, så hurtigt som muligt. Derefter er vi på vej til at hjælpe dig til et mere balanceret arbejdsliv.

Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dig.

How to find your dream job

Et 1:1 forløb hos mig er for dig der…