Get Social With Us
Om mig - Laura Nicolaisen
18627
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18627,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
 

Om mig

Om mig

Hej med dig. Mit navn er Laura, og jeg er på en mission, hvor jeg gerne vil hjælpe andre med at slippe deres pengefrygt og tage kontrollen over deres økonomi. I stedet for, at økonomien tager kontrollen over dig.

 

Jeg plejede selv at lade penge styre mit humør, mine drømme og min mentale tilstand. Hvis det var lidt stramt, var jeg helt nede og fik så meget angst, at jeg umuligt kunne finde frem til en fornuftigt løsning på problemet.

 

Var økonomien rimelig god, så skyndte jeg straks at sige til mig at nu måtte jeg skynde mig at nyde friheden for så snart pengene var væk, så havde jeg ingen frihed og skulle være stresset og angst igen. I de “gode” perioder, var det altså også pengene, der bestemte mit humør og mine drømme.

 

Sagt med andre ord, så styrede min økonomi stort set alt – og det er uden, at jeg nogensinde har haft rigtige økonomiske problemer. Ligegyldigt hvad tallet sagde på kontoen, så oplevede jeg en grundangst omkring at skulle forholde mig til penge. De skulle helst ikke eksistere, og jeg følte kun jeg havde kontrol, overskud. energi og frihed, hvis der stod en god bunke penge på kontoen. Jeg kan fortælle dig, at når man tænker sådan, så står der meget sjældent rigtig mange penge på kontoen, fordi stress og dårlig energi ofte ikke avler særlig meget værdi.

Men ja, det er altsammen i datid. Og det er ikke fordi jeg er blevet hverken rig eller berømt, men fordi jeg er begyndt at se penge for, hvad de er. En værdi som vi får for et stykke arbejde, vi laver. Et arbejde tager tid. De penge kan vi bruge til at skabe værdi omkring os og for andre. Jeg kan selvfølgelig stadig godt blive lidt stresset, hvis der pludselig kommer en uventet regning eller en økonomisk udfordring, men jeg lader ikke hele mit liv være styret af min økonomi.

Jeg er begyndt at styre min økonomi og se realistisk på, hvad jeg bruger penge på og hvad jeg bruger min tid på, og arbejder hele tiden på at bruge min tid på noget, der skaber værdi og bruge de penge, jeg får for den tid på at skabe mere værdi.

Og hvordan fik jeg så ændret mit mind-set? Det gjorde jeg blandt andet ved at tage en coachudannelse, hvor jeg fandt uendeligt med gode redskaber til at arbejde med mennesker (og mig selv) og ved at læse utallige bøger og studere dette emne i årevis. Jeg har derfor sammensat al min viden, min egen erfaring til et forløb, som jeg er sikker på kan hjælpe dig, der også føler, at din økonomi styrer dig og har kontrollen.

Pengecoach og lifecoach
Fakta om mig
Uddannelse

Cand. Mag i medievidenskab med tilvalg i Psykologi, Københavns Universitet

Business

Har min egen virksomhed, hvor jeg skriver webtekster, jonglerer med sociale medier og skriver artikler til magasiner.

Bopæl

I øjeblikket bor jeg på Djursland efter at have boet i London og Berlin i en årrække. Jeg drømmer altid om nye eventyr, så måske flytter jeg et andet sted hen på et tidspunkt!

Interesser

Jeg befinder mig bedst på yogamåtten, foran klaveret, i løbeskoene, med en snorkel i munden, på et fly, med fødderne i irske stepsko, blandt mine planter eller med en fodbold foran.

Certificering

Jeg er uddannet life & flow coach fra Be Change i København i 2016.

Favorit business-bøger

Wink af Roger Hamilton (genial bog) og 4-hour work week af Tim Ferris (en bibel for iværksættere).

Tag kontrol over din økonomi nu!